onsdag 30 maj 2007

Gubbar

Jag jobbar med mestadels gubbar. Eller man kanske inte kan kalla dem gubbar, de flesta är faktiskt runt 40 bara. Ofta funkar det bra och vi har faktiskt en del att prata om och en del gemensamt. Inte detta. Gubbarna är lyriska och avundsjuka på David som kopplat musik till lamporna i hela sitt hus (detta är samma kille som tidigare i vår impulsshoppade en motorcykel utan att berätta det för frun).

I hans hus är det nu så att när man tänder badrumslampan spelas lugn musik ("som det skvalar bra av ha ha"). I hobbyrummet i källaren spelas Metallica. I sovrummet "lugn shit som frugan gillar". Hallå? Vill man verkligen ha det så? Att det alltid spelas musik när man tänder lampan, samma musik. Svaret jag fick: "Men jag har ju lagt in mina favoritlåtar! Och dessutom kan man faktiskt byta när man tröttnat, det är bara att lägga om i kopplingscentralen ju" (som om han kommer att orka det).

Hade min pojkvän gjort samma sak hade jag inte blivit glad. Kan tänka mig roligare saker än att alltid behöva lyssna på hans hårdrock eller konstiga synthaktiga saker. Jag hade definitivt suttit i mörkret.

1 kommentar:

Anonym sa...

hihi va kul :) ja visst e hon söt min lilla våffla :D